dees-lianne-opreis.reismee.nl

Hoogtevrees overwinnen & krokodil eten.

Hi,

Vrijdag zijn we naar Bo kaap geweest. Dit is een wijk met allemaal gekleurde huisjes, hier hebben we doorheen gewandeld en foto's gemaakt! Ook kregen we als tip om hier te ontbijten en daarna zijn we de stad in gelopen. Het is hier heerlijk weer dus we hebben meteen een kijkje genomen bij de Company garden, een park waar allemaal eekhoorntjes en vogels zitten.

De zaterdag begon in Woodstock! Wij gingen naar de old biscuit Mill, dit is een markt met ontzettend veel lekker eten en leuke kraampjes met lokale spullen. Hierna gingen we naar een groot winkelcentrum, waar we heerlijke taartjes hebben gegeten & niet eens iets hebben gekocht hahaha! Daarna richting waterfront voor cocktails en lekker eten in de zon & toen met pizza en wijn ons bed in.

Zondag (1e paasdag) hadden wij het geweldige idee om de Tafelberg te bezoeken. Je raad het al, heel Kaapstad had dit bedacht. Wij zijn omgedraaid en lekker richting Clifton beach vertrokken. Dat zijn 4 stranden die allemaal best uit de wind liggen, wij gingen naar het 2e strand waar vooral de jongeren liggen. De zee gaan we niet in die is ijskoud!!! Hierna hebben we mega lekkere pizza's gegeten bij de Italiaan.

Maandag stonden we om 6u op om de lion's head te beklimmen. We kregen als tip om dit te doen met zonsopkomst of ondergang & wat was het mooi!! De tocht begint gemakkelijk maar wordt steeds pittiger, het is een echte klim en op het eind ga je toch best stijl omhoog. Die hoogtevrees overwint Dees hier wel! De klim naar beneden was misschien nog wel lastiger op sommige stukken maar het is allemaal gelukt & we waren voor de ergste hitte weer lekker beneden zodat we ons konden verplaatsen naar het zwembad (aan zee)

'S avonds deden we even gek en hebben we even wat uitgeprobeerd in een restaurant. We namen struisvogel, kudu, springbok & krokodil. Volgens ons waren de struisvogel en krokodil het lekkerste, maar zullen deze reis toch sneller voor de pizza's van een paar dagen geleden kiezen.

Dinsdag waagde we nogmaals de gok om de Tafelberg te bezoeken. En het lukte, kabelbaan in en op naar boven! Deze berg is nog veel hoger dan lion's head en de kabelbaan had ook nog een draaischijf op de grond dus de hoogtevrees van Dees werd weer flink op de proef gesteld maar ook dit was het waard! Je kan op de Tafelberg hele routes lopen, zo groot en vlak dat het is. Na de nodige foto's weer naar beneden (met de leuke kabelbaan.. Haha) en toen weer lekker richting het zwembad!

Vandaag gaan we de auto halen en richting Stellenbosch voor een wijnproeverij. En ook komende dagen hebben we nog veel leuks op de planning. We houden jullie op de hoogte!

- ook hebben we weer wat foto's toegevoegd in de mapjes: Oeganda & zuid-Afrika. We proberen dit wanneer we een goede internetverbinding hebben aan te vullen.

Liefs,

Dees & Lianne




Reacties

Reacties

Chris

Ciao ragazze,
Ja de foto's van gisteren, of was het al weer eergisteren, zeggen genoeg!
Al mis ik tot nu toe wel de foto van het strand!?????????????.
Maar misschien komen die nog wel.....of niet natuurlijk????
Hoe was Woodstock?? Hahahaha ik ken het alleen maar als muziekfestival van heel heel heeeeel lang gelden!????

En dat dat weer! Nou wrijf het er maar lekker in hoor dames.....
Taartjes eten...wijntje.....mooi weer.....veel lekker eten....strand liggen, natuurlijk niet zwemmen want het water is te koud????Zitten er er ook ?????????????
Oh ja en laat ik zeker niet vergeten de ????Lekkere Italiaan!!!
Of was het nou een lekkere pizza...????
Maar alle gekheid op een stokkie...het is jullie dubbel en dwars gegund hoor sjatties. Ik zie wel een beetje????En???? Want het weer hier is laat ik het maar zo zeggen...net zo koud als het water van jullie zee.....

En dan vandaag naar een wijnproeverij! ????Ik lees...met de auto??
Gaan jullie natuurlijk wijn kopen en op het strand opdrinken. Ja dat is het natuurlijk...stom van mij.????????????????.

En hebben jullie al veel vrienden gemaakt daar? En kun je het zuid-Afrikaans een b'tje verstaan?? Of is de voertaal hoofdzakelijk Engels?
Zo dametjes dat was het dan weer voor nu!
Nog heel veel plezier en geniet van alle moois dat je ziet en meemaakt!
Tot het volgende bericht!
Doehoei!! Oh ja nog ff dit dan????......pas goed op jezelf en op elkaar!!!
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!